Vacatures bureau

Het bureau van het College voor Toetsen en Examens (CvTE) bestaat uit zo’n zestig medewerkers. Als medewerkers van het bureau zijn we in dienst van de Rijksoverheid. Vacatures zetten we daarom uit via de kanalen van het Rijk. 

'Iedereen moet zich thuis kunnen voelen, dat is een voorwaarde om je te kunnen ontplooien. Dat geldt ook voor toekomstige collega´s.' - Jack den Tonkelaar

Het bureau bestaat uit twee inhoudelijke afdelingen: voortgezet onderwijs (vo) en een afdeling voor Staatsexamens Nederlands als tweede taal (Nt2), middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en primair onderwijs (po) (samen genoemd nmp) en drie stafteams: bedrijfsvoering, communicatie en bestuur & ondersteuning.

Werken voor het Rijk

Medewerkers van het bureau van het College voor Toetsen en Examens zijn in dienst van de Rijksoverheid. Onze vacatures voor bureaumedewerkers staan daarom op de website WerkenvoorNederland.nl. Daar vind je alle vacatures van de Rijksoverheid. Solliciteren doe je ook via WerkenvoorNederland.nl.

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar een business analist.

Business analist 

Voor het team Bestuur & Ondersteuning zoeken wij een business analist die een brug kan slaan tussen het team en de afdeling NMP (Staatsexamens Nt2, mbo en po). Als business analist weet je wat de afdeling nodig heeft voor de digitale toetsen en examens in deze sectoren en maak je een vertaling daarvan naar functionele eisen. Word jij enthousiast van het idee om de vernieuwingen van onze digitale toetsen en examens verder te brengen? Dan is deze vacature iets voor jou.

Voor meer informatie: Vacature business analist

Medewerkers vertellen over hun werk

De video hieronder geeft je een beeld van het werken bij het CvTE. Medewerkers delen hun persoonlijke ervaringen:

Volg ons of doe mee

Ben je geïnteresseerd in ons werk en wil je ons volgen of ook een bijdrage leveren? Dat kan op verschillende manieren.