Contact

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Neem dan contact op met het CvTE. Dit kan per e-mail, via Twitter of telefonisch.

Contact opnemen met het CvTE

E-mail

Om inhoudelijke vragen over de centrale examens en toetsen zo goed mogelijk te beantwoorden, verzoeken wij u gebruik te maken van onderstaande contactformulieren. Wilt u bij mail, indien van toepassing, duidelijk aangeven welk vak en welk schooltype (niveau) uw vraag of opmerking betreft? Dat kunnen we uw vraag sneller beantwoorden.

Twitter

U kunt uw vraag ook stellen aan het Twitteraccount @hetcvte. Wij zijn op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur online.

Bezoek- en postadres College voor Toetsen en Examens

Bezoekadres:
Muntstraat 7
3512 ET Utrecht

Postadres:
Postbus 315
3500 AH Utrecht

E-mail: info@cvte.nl
Telefoon: 030 28 40 700

Routebeschrijving

Het CvTE is goed bereikbaar met het OV of lopend (15 min) vanaf station Utrecht Centraal. Wel zijn er op dit moment werkzaamheden gaande door de bouw van een nieuw station. Daardoor kan de looproute rondom het station en de plaats van de stadsbussen wijzigen. Kijk voor de actuele situatie op de website van CU 2030.

Routekaart naar het College voor Toetsen en Examens

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

  • Neem een stadsbus vanaf Utrecht CS naar het Janskerkhof. Kijk voor de mogelijkheden op de website van U-OV  en 9292.nl.
  • Stap uit bij halte Janskerkhof
  • Vervolg de straat (Nobelstraat), de derde straat rechts is de Muntstraat

Klachten

Voor klachten over de dienstverlening door het CvTE of een van zijn medewerkers dient u gebruik te maken van het klachtformulier. Zie daarvoor onze folder Klachtprocedure.