Staatsexamens vo: het verhaal van de docent van het jaar

Op staatsexamensvo.nl vind je verhalen van verschillende mensen die bij de staatsexamens vo betrokken zijn. Dit keer is Pieter Uittenbogaard aan het woord. Deze economiedocent, die zich onder andere inzet voor de staatsexamens vo, is in oktober 2023 verkozen tot docent van het jaar. 

Door de staatsexamens heeft Uittenbogaard al heel wat collega’s leren kennen en dat heeft volgens de economiedocent zo zijn voordelen. ‘Als ik in mijn dagelijkse lespraktijk ergens tegenaan loop, dan heb je een extra achtervang en dat is heel fijn. Binnen mijn eigen school heb ik natuurlijk ook collega’s, maar die zitten niet allemaal in mijn vaarroute qua niveau en vak. Een belletje met een collega-examinator is dan zo gepleegd’.                 

Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees het interview met Pieter op staatsexamensvo.nl: 'De staatsexamens vo hebben een speciaal plekje in mijn hart'