Examenbladmbo is vernieuwd

Examenbladmbo.nl en MijnExamenbladmbo.nl (de persoonlijke pagina) inclusief het mailingsysteem zijn vernieuwd. De website en nieuwe persoonlijke pagina zien er niet alleen fris en modern uit, maar zijn functioneel ook verbeterd.

Examenbladmbo.nl

Verbeteringen Examenbladmbo

Examenbladmbo biedt nog steeds alle informatie over de centrale examens Engels en Nederlands en over rekenen zoals je dat gewend was. Maar daarnaast is de site een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Een paar voorbeelden:
•    Informatie is eenvoudig vindbaar via het zoekveld.
•    De afnameplanning en de activiteitenplanning zijn duidelijk weergegeven.
•    Filteren op afnameperiode of vak kan snel en eenvoudig.
•    Officiële publicaties zijn duidelijker weergegeven.

Archief 2013-2014 tot 2016-2017

Op de nieuwe site vind je alle informatie vanaf schooljaar 2017-2018. Wil je informatie van daarvoor nog inzien? Dat doe je via de archiefsite.

MijnExamenbladmbo.nl (nieuwe persoonlijke pagina)

Ook de persoonlijke pagina heeft een update gekregen en heet vanaf nu Mijn Examenbladmbo. Op MijnExamenbladmbo.nl vind je je gegevens, aan jou verzonden  mailings en andere informatie die voor jouw rol van toepassing zijn. Voor contactpersonen examencommissie zijn de aanvragen van examens voor visueel beperkte deelnemers overzichtelijk weergegeven en is het proces licht gewijzigd. Meer informatie hierover is te vinden via Mijn Examenbladmbo.nl.

Feedback op de nieuwe site

Alle informatie op de website is helemaal actueel. Kom je toch nog een fout of niet-werkende link tegen? Deel het met ons via het feedbackformulier.

Vernieuwingen examenblad.nl

Recent is ook de website examenblad.nl vernieuwd. De persoonlijke pagina van examenblad.nl volgt binnenkort.