Bekijk de veelgestelde vragen aan het College voor Toetsen en Examens. Staat het antwoord op uw vraag niet op de website en kunt u deze ook niet vinden in de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op.

Waar kan ik meer informatie vinden over de taken van het CvTE?

De sectoren van het CvTE hebben allemaal een eigen website. Op deze websites kunt u meer informatie vinden over deze taken.

Waar zijn de vo-documenten te vinden die op de CvTE-site stonden?

Informatie over vakvernieuwingen, pilot- en voorbeeldexamens en conceptsyllabi voor de centrale examens vo stonden tot voor kort op de CvTE-website.

Sinds de vernieuwing van de website Examenblad.nl is alle inhoudelijke informatie over de centrale examens in het voortgezet onderwijs daar te vinden. Zie voor meer informatie de pagina Help op Examenblad.nl.

Zie ook: de informatie over vakvernieuwingen op de pagina Centrale examens vo

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Als u inhoudelijke vragen of opmerkingen heeft over bepaalde centrale examens of toetsen, dan kunt u het beste een mail sturen via de contactformulieren (voor vo, mbo, Nt2). Dan hebben we meteen alle gegevens die we nodig hebben. Kijk voor de contactformulieren en onze contactgegevens op de pagina Contact.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen over het werk van het CvTE? Dan kunt u ons ook vinden op Twitter (dagelijks online van 08.30 tot 17.00 uur).