Werken bij het Bureau

Bij het bureau van het College voor Toetsen en Examens werken we met zo’n vijftig mensen aan de ontwikkeling van de centrale examens en toetsen. Bijvoorbeeld door sturing te geven aan de vaststellingscommissies. Daarnaast zijn er medewerkers voor zaken als bedrijfsvoering en financiën, juridische zaken, kwaliteitszorg en communicatie.

Onze kernwaarden zijn: zelfbewustheid, betrouwbaarheid en openheid.

Werken voor het Rijk

Medewerkers van het bureau van het College voor Toetsen en Examens zijn in dienst van de Rijksoverheid. Onze vacatures voor bureaumedewerkers staan daarom op de website WerkenvoorNederland.nl. Daar vind je alle openstaande vacatures van de Rijksoverheid. Solliciteren doe je ook via WerkenvoorNederland.nl.

Vacatures

De volgende vacatures zijn beschikbaar:

Gedreven en pro-actieve webredacteur

Wij hebben een nieuwe, vaste formatieplek voor een communicatiemedewerker (S10) die zich vooral mag gaan storten op webredactie. Heb jij ervaring met online contentmarketing en contentcreatie? Vind je het leuk om in het centrum van Utrecht bij een klein maar professioneel en creatief communicatieteam te werken waar veel ruimte is om een functie naar je hand te zetten? Je bent van harte welkom!

Zie voor meer informatie en voor de sollicitatieknop Werkenvoornederland.nl.

Solliciteren kan tot 3 februari 2020.

De sollicitatiegesprekken in de eerste ronde vinden plaats op maandag 10 februari en dinsdag 11 februari.

Onze directeur stelt zich voor:

Directeur Marc Spierings stelt zich voor

Werken bij het bureau van het CvTEOnze collega's vertellen