Werken bij het Bureau

Bij het bureau van het College voor Toetsen en Examens werken we met zo’n vijftig mensen aan de ontwikkeling van de centrale examens en toetsen. Bijvoorbeeld door sturing te geven aan de vaststellingscommissies. Daarnaast zijn er medewerkers voor zaken als bedrijfsvoering en financiën, juridische zaken, kwaliteitszorg en communicatie.

Onze kernwaarden zijn: zelfbewustheid, betrouwbaarheid en openheid.

Werken voor het Rijk

Medewerkers van het bureau van het College voor Toetsen en Examens zijn in dienst van de Rijksoverheid. Onze vacatures voor bureaumedewerkers staan daarom op de website WerkenvoorNederland.nl. Daar vind je alle openstaande vacatures van de Rijksoverheid. Solliciteren doe je ook via WerkenvoorNederland.nl.

Vacatures

Op het moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Administrateur/inkoper

Het team bedrijfsvoering zoekt een enthousiaste en communicatieve administrateur/inkoper. Kun jij collega’s bij het College voor Toetsen en Examens helpen bij administratieve- en inkoopprocessen, zodat deze rechtmatig en zonder veel rompslomp verlopen? Vind je het leuk om financiële resultaten te analyseren en erover te rapporteren? Houd je van veel afwisseling in je werk? Kom dan onze kleine team in het centrum van Utrecht versterken. We heten je graag welkom!

Zie deze link voor meer informatie en voor de sollicitatieknop.

Solliciteren kan tot 23 maart 2020

Moderatoren discussie-bbf

Tijdens de examenperiode van de flexibele digitale centrale examens BB en KB kunnen docenten die een examenklas hebben online met elkaar van gedachten wisselen over examenopgaven, leerlingantwoorden of het correctiemodel. Voor de coördinatie van de discussies zoeken we inhoudelijk deskundige moderatoren voor de vakken:

  • biologie
  • nask1
  • geschiedenis en staatsinrichting
  • maatschappijkunde

De vacature voor de moderator vind je hier. De vacatures voor moderatoren zijn niet vindbaar op werkenbijdeoverheid.nl.  

Onze directeur stelt zich voor:

Directeur Marc Spierings stelt zich voor

Werken bij het bureau van het CvTEOnze collega's vertellen