Vacature clustermanager staatsexamens vo

Houd je van de combinatie van meedenken over inhoudelijke vraagstukken en regie voeren op kwaliteit en processen? Werk je graag samen met en voor professionals met verschillende rollen en achtergronden? Werk je graag in een veranderende omgeving waarin politiek en maatschappij gericht kijken naar de staatsexamens vo? Voel je je goed bij de nodige uitdaging? Heb je kennis van en ervaring met de constructie en normering van examens en ben je ook nog eens deskundig op het gebied van psychometrie en/of toetsdeskundige? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij onze nieuwe collega?

We hebben een vacature voor clustermanager staatsexamens vo openstaan. Als clustermanager ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van één of meerdere portefeuilles (clusters) van de staatsexamens vo. Dat betekent dat je regie voert over het stroomlijnen van processen en het bereiken van resultaten en kwaliteitsdoelen. In de komende jaren staat ook de verdere ontwikkeling van de organisatie van de staatsexamens vo centraal. Je levert een actieve bijdrage aan het behouden en verbeteren van bestaande kwaliteit en draagt bij aan het toekomstbestendig maken van de staatsexamens vo. Je onderhoudt goede contacten met diverse examenbetrokkenen (waaronder locatievoorzitters, examinatoren en surveillanten) waarbij je hen hoort, betrekt en stimuleert in het uitvoeren en ontwikkelen van hun taken.

Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk dan de volledige vacaturetekst:

Vacature clustermanager staatsexamens vo