Veel succes met de examens!

Vandaag starten de centrale examens vmbo gl/tl, havo en vwo. In totaal zijn er dit jaar zo’n 146.800 leerlingen die hieraan deelnemen. We wensen iedereen namens het CvTE, Cito en DUO heel veel succes! 

Veel succes met de examens!

Vmbo vorige maand al gestart

Voor zo’n 39.000 vmbo-leerlingen startten de examens vorige maand al. Scholen kunnen digitale eindexamens voor leerlingen van het vmbo basis- en kaderonderwijs vanaf 3 april afnemen. Ook leerlingen die schriftelijk staatsexamen doen, bijvoorbeeld leerlingen uit het speciaal onderwijs, zijn al begonnen.

Kleine maatregelen

Dit jaar zijn er kleine maatregelen getroffen die leerlingen meer ruimte geven om het eindexamen te halen. Meer over deze maatregelen, de aantallen examenkandidaten, digitale examens en de normering vind je in onze persmap.