Internetconsultatie Regeling toetswijzer doorstroomtoets PO Bonaire

Op woensdag 25 januari jl. is de regeling met daarin de toetswijzer voor de doorstroomtoets primair onderwijs Bonaire in de internetconsultatie geplaatst.

Toetswijzer

De toetswijzer geeft weer aan welke eisen de doorstroomtoets primair onderwijs Bonaire moet voldoen voor wat betreft inhoud en vorm. De toetswijzer expliciteert de inhoudelijke kwaliteitseisen voor de wettelijk verplichte domeinen en vaardigheden - van de terreinen rekenen, Papiamentu en Nederlands als vreemde taal - die gelden. Daarnaast worden de kwaliteitseisen beschreven voor de domeinen en vaardigheden die optioneel in de doorstroomtoets kunnen worden opgenomen. 

Reageren?

Reageren op deze consultatie is mogelijk tot en met woensdag 22 februari 2023.