Diversity Day en het CvTE

Diversiteit en inclusie zijn een belangrijk onderdeel van een cultuur waarin iedereen zich gehoord en gezien kan voelen. Maar diversiteit komt niet altijd vanzelf tot stand. Het CvTE besteedt daarom extra aandacht aan verbinding, toegankelijkheid en aan mogelijk maken dat mensen zichzelf kunnen zijn.

Vandaag is het Diversity Day, een initiatief van Diversiteit in Bedrijf om diversiteit en inclusie op de werkvloer centraal te zetten. Maar dat blijft niet bij één dag - diversiteit als thema vraagt om inzet en aandacht gedurende het hele jaar. Daarom zijn wij gedurende het hele jaar bezig met verschillende thema’s die te maken hebben met inclusie – inclusie van collega’s, inclusie van scholen en inclusie van leerlingen, onafhankelijk van wie zij zijn.

Vandaag hangen wij de Progress Pride vlag uit op ons kantoor als signaal van onze inzet voor deze thema’s. Maar daar blijft het niet bij. We zijn druk bezig met verdere activiteiten om meer diversiteit bij het CvTE te waarborgen. Houd daarvoor de website en sociale media kanalen in de gaten – we houden jullie op de hoogte.