Denk mee op het digitale schoolplein

Vanaf vandaag is ons ‘digitale schoolplein’ heropend. Een plek voor docenten en examensecretarissen om elkaar en ons online te ontmoeten en het gesprek over de centrale examens in het voortgezet onderwijs te voeren.

Denk mee met het CvTE

We kunnen ons voorstellen dat je als docent en/of examensecretaris behoefte hebt om ideeën uit te wisselen over de afname van de centrale examens tijdens deze coronacrisis. Daarom hebben we vandaag ons digitale schoolplein ‘denkmee.cvte.nl’ heropend.

Het platform is een plek waar mensen elkaar digitaal ontmoeten om hun mening te geven, ervaringen te delen of van gedachten te wisselen over de centrale examens. Het College voor Toetsen en Examens (CvTE) gebruikt dit platform als ruimte om vragen over de centrale examens te bespreken. Daarnaast kun je ook zelf een discussie starten over een onderwerp dat je bezighoudt.

De inbreng die wij via dit platform ontvangen kunnen wij daar waar mogelijk gebruiken om onze uitvoeringspraktijk aan te passen aan de wensen die bij docenten en examensecretarissen leven. 

Neem een kijkje en doe mee op denkmee.cvte.nl