Ben jij onze nieuwe collega?

Voor het bureau van het College voor Toetsen en Examens zoeken we verschillende voorzitters en leden voor onze vaststellingscommissies en een plaatsvervangend collegelid uit de sector wetenschappelijk onderwijs.

Voorzitters en leden vaststellingscommissies

Een vaststellingscommissie bestaat over het algemeen uit een voorzitter uit het aansluitende vervolgonderwijs (mbo, hbo of wo) en leden die ruime ervaring hebben in het lesgeven van het vak op het betreffende niveau. Voor de volgende commissies zoeken we voorzitters:

  • Nederlands havo/vwo
  • kunst algemeen havo/vwo
  • Frans vmbo
  • maatschappijwetenschappen havo/vwo

Ook worden er nieuwe leden gezocht voor diverse commissies.

Plaatsvervangend collegelid

Het College voor Toetsen en Examens bestaat uit een voorzitter en zes leden. Voor ieder lid van het College is er ook een plaatsvervangend collegelid. Het College zoekt een plaatsvervangend lid uit de sector wetenschappelijk onderwijs.