Aanmelden voor Staatsexamens Nt2 weer mogelijk

Nadat in november 2018 alle afnames van de Staatsexamens Nt2 zijn stilgelegd, zijn in januari de afnames hervat voor de kandidaten die zich in het najaar hadden aangemeld. Voor deze groep kandidaten hebben we een  compleet Programma I en Programma II gepland.

Daarnaast vinden er tot 1 augustus nog 3 complete examens voor Programma I en II plaats.

Vanaf morgen, 26 maart 2019, is het voor nieuwe kandidaten mogelijk om aan te melden voor Programma II. Aanstaande vrijdag 29 maart is ook aanmelden voor Programma I weer mogelijk.

Aanmelden is eerst alleen mogelijk voor de examens in mei (aanmelden voor Luisteren II op 11 juni is al wel mogelijk). Als de eerste reeks is volgeboekt, is het mogelijk om voor afnames in juni en juli aan te melden. Meer informatie over aanmelden en de verschillende programma’s plaatsen we op onze websites www.duo.nl en www.staatsexamensnt2.nl.

De kandidaten ontvangen de uitslag ongeveer 5 weken na afname. Voor Programma II zijn de uitslagen van de examens in juli vóór 1 september bekend.

Staatsexamen Nt2 examenrooster 2019

Rooster Staatsexamens Nt2