Ontmoet ons op de NOT

Het CvTE staat aankomend jaar voor de derde keer op de NOT, de tweejaarlijkse Nederlandse Onderwijstentoonstelling. Deze is van dinsdag 22 januari tot en met zaterdag 26 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij nodigen u van harte uit om bij ons langs te komen.

Gratis aanmelden

We zijn te vinden in hal 3, de hal Organisatie & Beleid, in stand A.060. U kunt zich nu alvast aanmelden:

> Registratieformulier

Vijf jaar ontwikkeling Centrale Eindtoets

Centraal in onze stand staat de Centrale Eindtoets en de ontwikkeling daarvan. De Centrale Eindtoets bestaat dit schooljaar namelijk vijf jaar. In die vijf jaar is de Centrale Eindtoets in samenwerking met het scholenveld steeds verder ontwikkeld. Voor 2019 heeft dat geleid tot een aantal aanpassingen in de toets, die we u graag vertellen en laten zien. Zo is de Centrale Eindtoets in 2019 korter, maar met behoud van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de toetsadviezen die u van de Centrale Eindtoets gewend bent.

De Centrale Eindtoets korter in 2019

Heeft u vragen over de Centrale Eindtoets in het algemeen of over de digitale adaptieve Centrale Eindtoets in het bijzonder of wilt u weten welke stappen uw school kan zetten om de keuze voor digitaal of papier zo goed mogelijk te maken? Wij gaan op de NOT graag met u over deze en andere zaken in gesprek.

CvTE algemeen

Daarnaast kunt u bij onze stand terecht met vragen over onze andere centrale examens en toetsen en in het bijzonder met vragen over leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften en de Staatsexamens vo. Ook over andere taken van het CvTE kunt u uw vragen stellen.

Leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften

Elke middag is er in onze stand een spreekuur waar u uw vragen over leerlingen met speciale ondersteuningsbehoeften kunt bespreken. In onze stand wordt aangegeven hoe laat dit spreekuur plaatsvindt.

Staatsexamens vo: donderdag en zaterdag

Heeft u vragen over de staatsexamens in het voortgezet onderwijs of heeft u interesse om examinator te worden bij Staatsexamens vo? Meldt u zich dan bij de stand op donderdag 24 of zaterdag 26 januari. Een medewerker van het staatsexamenteam kan u hier dan alles over vertellen.  

Vragen aan het CvTE op de NOT? Mail ons alvast uw vraag!

Heeft u een specifieke vraag en wilt u daarover in gesprek met een van de medewerkers van het CvTE? Mail dan uw vraag naar info@cvte.nl en vermeld daarbij op welke dag u de NOT bezoekt, dan zorgen we ervoor dat u op die dag met iemand in gesprek kunt over dat onderwerp.