Staatsexamens Nt2 bestaan 25 jaar

Op woensdag 21 maart 2018 vieren we dat de Staatsexamens Nt2 25 jaar bestaan. Dit wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor diegenen die bij de Staatsexamens Nt2 betrokken zijn, zoals mensen van DUO, Cito en ICE, beoordelaars, betrokkenen vanuit het CvTE en het ministerie van OCW.

Staatexamens Nt2 25 jaar
Beeld: ©En Publique / Marijke Volkers

José Bakx, manager Staatsexamens Nt2: ‘Het is van belang dat de Staatsexamens Nt2 er zijn, al 25 jaar. Daarmee kunnen nieuwkomers die zich hier in Nederland vestigen hun taalniveau aantonen, aan de opleiding die ze willen volgen en aan toekomstige werkgevers. De Staatsexamens Nt2 zijn daarvoor al 25 jaar een instituut en een constante factor. Het is fijn te vieren dat de Staatsexamens Nt2 er zijn, samen met de mensen die zich daar – sommigen al 25 jaar - met hart en ziel voor inzetten.’  

>> Lees ook het blog van Pieter Hendrikse

>> Bekijk ook: CvTE TV - Staatsexamens Nt2