Draai mee met het Congres & Carrousel Centrale Eindtoets op 7 juni

Wilt  u meer weten over de nieuwe digitale adaptieve Centrale Eindtoets en alles wat draait om deze vernieuwing? Schrijft u zich dan in voor het Congres & Carrousel Centrale Eindtoets op woensdagmiddag 7 juni in Congrescentrum Utrecht Domstad.

Naast een carrousel van workshops, is Claire Boonstra, oprichter van Operation Education,  uitgenodigd als keynotespreker. Arnold Jonk, plaatsvervangend inspecteur-generaal van de inspectie, neemt u mee in eindtoetsing, kansengelijkheid en het nieuwe toezichtskader van de inspectie.

Bent u bestuurder, schoolleider, leerkracht groep 8, intern begeleider of ICT-coördinator dan bent u van harte welkom. Klik hier voor het programma en hier voor uw aanmelding.

Centrale Eindtoets 2017
Beeld: ©CvTE / Marijke Volkers