Kijk CvTE TV en CvTE Backstage

Een kijkje achter de voordeur bij het CvTE: CvTE TV en CvTE Backstage bieden een kijkje in de keuken van de centrale examens. Volg ons op ons YouTube-kanaal!

In CvTE TV staan vragen centraal rondom de centrale examens in het voortgezet onderwijs. Presentator Patrick Nederkoorn gaat in deze filmpjes op zoek naar antwoorden. Ben je docent op een middelbare school en heb je ook een vraag aan het CvTE? Stuur deze dan in via info@cvte.nl (o.v.v. CvTE TV) en wellicht behandelen we jouw vraag in een volgende aflevering. 

In elke aflevering van CvTE TV zoekt Patrick Nederkoorn antwoord op een vraag over de centrale examens. In CvTE Backstage gaan we in op vragen over actuele kwesties rondom de centrale examens en andere aspecten van ons werk.

> Kijk de filmpjes op ons YouTube-kanaal