Ontmoet ons op de NOT

Het CvTE staat ook aankomend jaar weer op de NOT. Deze wordt van 24 januari tot en met 28 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen.

Inschrijven

We zijn te vinden op dezelfde plek als tijdens de vorige editie: bij de ingang van hal 8, stand B.004. U kunt zich nu alvast inschrijven:

Registratieformulier

De Centrale Eindtoets: op weg van papier naar digitaal

U kunt bij ons op de CvTE-stand terecht met al uw vragen over centrale examens en -toetsen. Daarnaast zetten we de Centrale Eindtoets en de ontwikkeling van de digitale adaptieve variant in de schijnwerpers: op weg van papier naar digitaal.

Vanaf het schooljaar 2017 - 2018 kunt u - als u kiest voor de Centrale Eindtoets - kiezen uit twee varianten: naast de papieren eindtoets introduceren we dan ook een nieuwe digitale variant: de digitale adaptieve Centrale Eindtoets. Met deze nieuwe toets stelt u de capaciteiten van de leerling centraal, want de toets past zich aan het niveau van de individuele leerling aan. Bovendien is de toets toegankelijk voor iedere leerling, denk bijvoorbeeld aan een voorleesmogelijkheid voor leerlingen met dyslexie.

Heeft u vragen over de Centrale Eindtoets, de ontwikkeling van de nieuwe digitale adaptieve variant en welke stappen uw school kan zetten om in de toekomst op weg te gaan van papier naar digitaal? Wij gaan graag tijdens de NOT met u erover in gesprek. Kijk voor meer info op Centraleeindtoetspo.nl.

Diagnostische tussentijdse toets: dinsdag 24 en donderdag 26 januari
Wilt u bijgepraat worden over de diagnostische tussentijdse toets en de stand van zaken van deze pilot? Op dinsdag 24 en donderdag 26 januari is op de CvTE-stand ook een medewerker van het DTT-team aanwezig.

Staatsexamens vo: donderdag 26 januari
Heeft u vragen over de staatsexamens in het voortgezet onderwijs of heeft u interesse om examinator te worden bij staatsexamens vo? Meldt u zich dan bij de stand op donderdag 26 januari. Een medewerker van het staatsexamen-team kan u hier dan alles over vertellen.

Vragen aan het CvTE op de NOT? Maak alvast een afspraak!
U kunt tijdens de NOT al uw vragen stellen over de centrale examens en toetsen van het College voor Toetsen en Examens en in het bijzonder over de Centrale Eindtoets, de DTT en staatsexamens vo. Heeft u een specifieke vraag en wilt u daarover in gesprek met een van de medewerkers van het CvTE? Mail dan uw vraag naar info@cvte.nl en vermeld daarbij op welke dag u de NOT bezoekt, dan plannen we een afspraak met u in.